Klinkt dit herkenbaar?

Je hebt een conflict met een zakelijke partner of je wilt goede afspraken om tot een zakelijke samenwerking te komen. Samen kom je er niet (geheel) uit omdat de emoties oplopen of jullie beiden wat anders willen?

Dan kan het samenwerken met een mediator voor jullie een goede uitkomst zijn. Van nature zijn wij conflict mijdend en vinden wij het lastig om mensen aan te spreken, met verschillen on te gaan en een lastig gesprek aan te gaan. Zeker als je elkaar op zakelijk vlak nodig hebt. Het is belangrijk om snel met een mediator in gesprek te gaan om het conflict te kunnen oplossen of goede samenwerkingsafspraken aan te gaan.

Hoe zou het voelen als...

Er echt naar je geluisterd wordt

Alle emoties gedeeld kunnen worden

Allen evenveel invloed hebben

Alle opties overwogen worden

Afspraken gemaakt worden waar iedereen achter staat

Familiebanden hersteld worden

Je zonder ruzie uit elkaar kan gaan

Laat mij je helpen om de familieverhoudingen weer te verbeteren.

Ik help je in het proces van luisteren naar elkaar en het vertellen wat voor jou belangrijk is. Op basis hiervan gaan wij op zoek naar oplossingen en passende afspraken. Als alle familieleden het eens zijn met de afspraken leg ik ze vast in een overeenkomst. Met als uiteindelijk doel dat de familiebanden weer sterker worden.

Ben je klaar met je zakelijke conflict?

Tarieven Zakelijke Mediation

Kennismaken mediator

00
00
Totaal
  • Maak vrijblijvend kennis met mij om te kijken of ik als mediator kan bijdragen aan de meest wenselijke uitkomst. De kennismaking zal circa 30 minuten duren.

Mediation

195
00
Vanaf per uur excl. BTW
  • Individuele gesprekken
  • Groepsgesprekken
  • Totaal aantal gesprekken: 4
  • Opstellen overeenkomst met afspraken
  • Opstellen vaststellingsovereenkomst (indien nodig)

De offerte wordt opgesteld op basis van de persoonlijke situatie. Dan kom je te weten wat het gehele traject gaat kosten.

Bedenkt dat het vooraf gezamenlijk inhuren van een mediator vele malen goedkoper is dan dat beide partijen individueel een advocaat moeten inhuren.